Ajurvedska tehnika za popolno sprostitev – ŠIRODARA

Ta izjemno sproščujoč tretma preklopi naš um iz nemira in stresa v popolno sprostitev

Cena od 70 €Rezervirajte termin

Širodara je posebna ajurvedska masažna tehnika, kjer se neprekinjen tok toplega olja s počasnimi in nežnimi gibi usmeri na čelo in tretje oko. To je nežna masaža čela s toplim oljem kjer se potopimo v stanje globoke meditacije.

 

Ajurvedska masaža širodara za lajšanje glovobola in umirjanje stresa

Širodara se priporoča pri pogostem glavobolu, migreni ter za uravnavanje visokega krvnega tlaka. Prav tako se priporoča po operacijah glave, bolečinah v predelu obraza, utrujenosti, izgorelosti in za blaženje stresa.

Širodara čisti podzavest in nas osvobaja nezavednih potlačenih čustev ter nam pomaga ozavestiti in rahljati vzorce razmišljanja. Širodara se priporoča tudi pri duševnih obolenjih (potlačene žalosti, jeza, depresija, psihoze).

Nežna masaža tretjega očesa spodbudi centre v možganih, da se izločajo hormoni, med njimi tudi serotonin, to je hormon, ki prinese občutek udobja in sprostitve. Tok olja preko čela in glave, sprošča akupresurne točke glave ter odpira subtilne energijske kanale ob hrbtenici.

Širodara osvobaja naš um od vseh vsiljenih omejitev in nam pomaga, da se zopet zavemo svoje najgloblje narave, ki je mir in ljubezen. Priporoča se v seriji več tretmajev ali v sklopu regenerativnega programa.

Širodara se priporoča za:
– glavobol, migrene
– visok krvni tlak
– pareza obraza
– nemir, tesnoba, anksioznost
– po operacijah glave
– bolečine v predelu obraza, vratu, ramen
– depresije, stres
– utrujenost, izgorelost
– pri nespečnosti
– vrtoglavica, omotičnost

 

Cenik

ŠIRODARA – polivanje čela s toplim oljem
90 min…70 €

PAKET SPROSTITVE:  abjanga + širodara
ajurvedska masaža telesa + polivanje čela s toplim oljem
135 min…108 €