Access bars

Access Bars je terapija kjer se nežno dotikamo 32 točk na glavi. Ta negovalni in sproščujoč proces dotikanja točk glave nas povede v globoko sprostitev, ki sproži theta stanje sprostitve.

Rezervirajte termin

Theta stanje zavesti je globoka relaksacija, kjer se aktivira samozdravljenje telesa in uma. Vsi naši vzorci razmišljanja, spomini, impresije, ki smo jih pridobili skozi življenje se lahko očistijo in osvobodijo v theta stanju zavesti. To globoko stanje relaksacije ozdravi in osvobaja stara in nepotrebna prepričanja, ki nas omejujejo in pogojujejo naše življenje. Theta stanje zavesti pa omogoča tudi gama možgansko valovanje, ki nas odpira k večji kreativnosti ter nas povezuje z duhovno oz. našo višjo naravo.

Kakšni so učinki access bars terapije?

Vsaka bars terapija je drugačna, lahko se zgodi da preidemo v globok spanec. Ljudje povedo, da se po terapiji počutijo lahkotno, umirjeno in prizemljeno. Med terapijo se lahko čuti toplota, mravljinčenje ter pretok energije, ki vas sprosti in napolni z novo energijo. Bars terapija sprošča potlačene, nezavedne ter nerazrešene vtise, ki jih nosimo v podzavesti.

Access Bars terapija je kot da bi pritisnili gumb za brisanje na trdem disku vašega računalnika, prinese osvoboditev, razširi se obzorje razmišljanja in zavest. Access bars izbriše nepotrebne misli in ustvari prostor, ki dovoljuje pozitiven pogled na življenje.

Ali je access bars terapija primerna za otroke?

Access bars terapija je tudi primerna za otroke, saj jim omogoči globoko sprostitev.To sproščeno stanje pa omogoča boljše zavedanje oziroma tudi izboljšano pozornost, koncentracijo ter pripomore k umirjenosti otroka. Access bars terapija izboljša učne sposobnosti otroka ter pomaga otrokom, ki imajo težave s pozornostjo in slabšo koncentracijo.

Raziskava access bars

Ameriški nevrologa Dr. Jeffrey Fannin je s 60 udeležnci leta 2015 preučeval nevrološke učinke tehnike Access bars. Z raziskavo je Dr. Jeffrey Fannin izmeril, da po 15 minutah terapije naši možgani preidejo v theta stanje, kar je zelo počasno možgansko valovanje. Z merjenjem možganskih valov na ljudeh pred in po Access Bars tretmaju, je ta raziskava pri 85% udeležencih dokazala povečanje koherence oz. skladnosti delovanja možganov. Poleg tega je odkril, da ima Access Bars pozitiven nevrološki učinek na prejemnika, podoben tistim, ki jih doživljajo napredni praktikanti meditacije, terapija access bars pa ta rezultat proizvede takoj.

access bars terapija učinki

Dokazi o delovanju access bars terapije

Dokazano je bilo, da so vse informacije, ki jih potrebujemo dejansko že v nas, le znati moramo dostopati do njih preko skrivnih točk telesa.

  • Kaj rečejo klienti po Access baru?
  • Bolj miren, osredotočen um
  • Povečana sprostitev in prizemljenost
  • Izboljšan pogled na življenje
  • Lajšanje stresa, anksioznosti, nespečnosti
  • Prostor za regenercijo telesa, več energije
  • Obnovitev energije in ustvarjalnosti

Kakšni so učinki access bars terapije?

Med terapijo se vaša glava popolnoma izprazni in ni več destruktivnih misli in čustev. Zato se po terapiji počutite svobodni in lahkotni. Access Bars tehnika je pomagala na tisoče ljudem zmanjšati ali povsem omiliti depresijo, anksiozne motnje, pomagala pri težavah s spanjem ter olajšati različne zdravstvene težave. Ljudje povedo, da med bars terapijo prvič začutijo popoln mir, sprostitev in regeneracijo telesa.

CENIK:
ACCESS BARS 70 min….69 €

ajurvedska masaža telesa 60 min + 60 min Access bars  120 min….108 €

ajurvedska masaža telesa 45 min + 45 min Access bars   90 min….85 €

ACCESS BARS ZA OTROKE
30 min… 35 €
KOMBINACIJA: ajurvedska masaža telesa 30 min + 15 min Access bars 45 min….45 €

Kontaktirajte nas za access bars terapijo in obiščite naš studio v Ljubljani.