Ajurvedska masaža – tradicionalna indijska metoda sprostitve, pomlajevanja in lajšanja bolečin

Ajurvedska masaža je tradicionalna indijska metoda sprostitve in pomlajevanja, ki se že tisočletja uporablja za izboljšanje zdravja in dobro počutje. Gre za celostno terapijo, ki vključuje masažo z olji, uporabo zelišč ter tudi življenski stil. Ajurvedska masaža uravnovesi telo, um in duha; odpravlja stres, napetost in prinese psihofizično ravnovesje.

Masaža se izvaja s posebnimi olji, ki so izbrana glede na ajurvedski tip posameznika. Olja se segreta vtirajo v kožo. Posebna pozornost se namenja določenim točkam, ki so povezane z različnimi organi in telesnimi funkcijami.

Ajurvedska masaža ima številne pozitivne učinke na telo in um. Pomaga pri odpravljanju stresa, tesnobe ter izboljšuje kakovost spanja. Prav tako pomaga pri lajšanju bolečin v mišicah in sklepih, izboljšanju prebave krvnega obtoka in metabolizma.

Če iščete naravno in učinkovito metodo za izboljšanje svojega počutja, je ajurvedska masaža zagotovo vredna poskusa. Priporočljivo je, da se pred masažo posvetujete s strokovnjakom za ajurvedo, ki vam bo pomagal izbrati pravo olje glede na vaš tip konstitucije in prilagoditi terapijo vašim potrebam.

Rezervirajte termin