Renata Marini

 

Po izobrazbi sem diplomirana fizioterapevtka. Že v času študija sem se spoznala s sprostitvenimi delavnicami: joga, dihalne tehnike in meditacija ter obiskovala mnoge tečaje joge in meditacije.

Leta 2004 me je želja po naravnem in celostnem pristopu obravnave posameznika pripeljala v svet ajurvede. Znanje iz ajurvede sem pridobila v Sri Sri Ayurveda centru v Nemčiji, sedežu evropske Art of living organizacije, kjer sem ostala dve leti in pridobila številne izkušnje preko dela z različnimi ajurvedskimi zdravniki.

Po končani fizioterapiji sem se tako posvetila tradicionalnim ajurvedskim masažam. Ta me je pritegnila zaradi naravnega in celostnega pristopa k reševanju zdravstvenih težav ter poleg skrbi za zdravje telesa vključuje tudi metode in tehnike za doseganje psihofizičnega ravnovesja in zdravja.

Ajurveda mi je s svojo bogato zakladnico znanja odkrila preproste in učinkovite tehnike ter mi razodela ustroj človeškega telesa in uma ter kako ju povežemo v harmonično delovanje. Ajurveda nas privadi na zdrav način življenja in s tem izboljša kvaliteto življenja. Ajurveda nam daje znanje in tehnike, kako biti in ostati v ravnovesju.

Kakšne so ajurvedske masaže in terapije, ki jih izvajam?

Ajurvedske masaže, ki jih izvajam vsebujejo principe tradicionalnih zdravilnih tehnik in so podkrepljene s sodobnim znanjem fizioterapije. Masaže imajo terapevtski pristop prilagojen posamezniku, pomagajo odpravljati fizične težave, pripomorejo k regeneraciji in revitalizaciji telesa ter nudijo globoko izkušnjo sprostitve.

Vabljeni, da izkusite blagodejne ajurvedske terapije, ki razstrupljajo, pomlajujejo ter poživijo telo in duha!

Renata Marini