Ajurvedska masaža hrbta za odpravo bolečin – PITBJANGA

Ajurvedska masaža hrbta odpravlja bolečine v križu, ramenih in vratu.

Cena od 30 €Rezervirajte termin

masaža hrbta Ljubljana

Ajurvedska masaža hrbta odpravlja bolečine v križu, ramenih in vratu. Mišična sprostitev omogoči pravilno postavitev vretenc, medenice in ramenskega obroča. Masaža hrbta se osredotoča na sproščanje in mehčanje mišic hrbta in njihovih narastišč. Masaža hrbta pospeši prekrvavitev in sprosti velike hrbtne mišice in tudi najgloblje mišice hrbta, bokov in mednice.

Z masažo hrbtnih mišic in njihovih narastišč, odpravimo mišične zatrdline – vozle, ki nastajajo zaradi dolgotrajne mišične napetosti, ki je posledica statičnih položajev, zaradi dolgotrajnega sedenja, stanja ali drugih prisilnih drž.

 

Ajurvedska masaža hrbta lajša sklepne in mišične bolečine

Redna masaža hrbta zmanjšuje prsno in ledveno krivino ter sprosti mišice medenice. Izboljša držo ter vzpostavi pravilno gibanje telesa. Masaža hrbta odpravi sklepno bolečino v ramenih, sprosti vezna tkiva ter izboljša gibljivost ramenskega sklepa.

Masaža hrbta odpravi lažje težave s hrbtom kot so mišične zatrdline ali akutni heksenšus. Lajša tudi bolečine v rokah in glavobole, ki so lahko posledica napetih hrbteničnih mišic. Odlično prekrvavi hrbtenico in zmanjšuje mravljinčenje v rokah. Masaža ohranja dober mišični tonus.

Masaža hrbta pomaga pri naslednjih problemih: lumbago, stare poškodbe hrbtenice, posedanje vretenc, hernija diska, problematična degenerativna stanja, išijas,… Masaža hrbta je učinkovita metoda lajšanja hudih kroničnih bolečin in odpravljanja akutnih problemov s hrbtom. Redna masaža hrbta uspešno lajša kronične težave, ki nastanejo zaradi degenerativnih sprememb. Masaža izboljša počutje in povrne energičnost.

 

Cenik

PITBJANGA – masaža hrbta
30/45  minut  …  30/45  €

 

Kontaktirajte nas in obiščite naš studio v Ljubljani.