Ajurvedska REFLEKSNA masažastopal – PADABJANGA

Padabjanga je ajurvedska masaža stopal za poživitev telesa

Cena od 30 €Rezervirajte termin

masaža stopal refleksoterapija ljubljana

Padabjanga je ajurvedska masaža stopal preko refleksnih točk.  Refleksne točke so povezane s posameznimi deli telesa ter z notranjimi organi in žlezami. Masaža stopal je znana tudi kot terapija dotika, saj se s pomočjo refleksnih točk na stopalih aktivirajo zdravilne moči telesa in ponovno se spodbudi pretok energije.

Z masažo stopal blažimo stres, nemir, nespečnost in pomirjamo bolečine. Pospeši limfni in krvni obtok in izboljša delovanje imunskega sistema. Z refleksno masažo stopal se poživi tudi sposobnost koncentracije in produktivnosti ter pomirja hiperaktivnost.

Pri refleksoterapiji z masiranjem in pritiskanjem refleksnih področij na stopalih, vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa. Če je cona organa, kjer pritiskamo boleča ali spremenjena, to običajno odraža neko energijsko blokado, ne pomeni pa nujno bolezni. Pogostokrat se bolečine v različnih delih telesa – glavoboli, bolečine v križu, hrbtenici, vratu, prebavne težave, odražajo na točkah na stopalu.

Kako učinkuje ajurvedska masaža stopal?

  • Sprostitvena masaža izboljša delovanje notranjih organov in vpliva na vitalne funkcije telesa
  • Spodbudi pretok energije v telesu in vklopi samozdravljenje telesa
  • Sprosti čustvene blokade, stres ter povrne harmonijo in mir

Refleksoterapija je priporočljiva za vzdrževanje zdravja in rehabilitaciji po težjih boleznih. Primerna je za vse starosti, tudi za otroke, invalide ter starejše. Masaža stopal se je prakticirala v različnih kulturah sveta skozi stoletja za ohranjanje zdravja in dobrega počutja.

 

Cenik

PADABJANGA – masaža stopal – ajurvedska refleksoterapija
30/45/60 minut … 30/ 45/ 55 €

 

Kontaktirajte nas in obiščite naš studio v Ljubljani.