Ajurvedska masaža za nosečnice

Nosečnice so po ajurvedi deležne prav posebne blagodejne terapije

Cena od 30 €Rezervirajte termin

masaža za nosečnice Ljubljana

Z ajurvedsko masažo blažimo sklepne in mišične bolečine, krepimo in sproščamo vezna tkiva ter izboljšamo krvno in limfno cirkulacijo telesa. Masaža za nosečnice lajša bolečine v hrbtenici, križu ter sprosti mišičje celega telesa. V kolikor je problem zastajanje vode, otekanje nog ali rok se naredi limfna drenaža, ki odpravi odvečno vodo ter sprosti napetost.

Ajurvedska masaža za nosečnice uravnoteži telo, omogoči globoko sprostitev in povrne dobro počutje in vitalnost. Masaža za nosečnice se lahko izvaja po tretjem mesecu nosečnosti.

Poleg masaže se nosečnicam priporoča tudi blagodejna oljna terapija – širodara za še globljo sprostitev. Širodara se lahko izvaja le do 5-6 meseca nosečnosti, saj je pri tretmaju potrebno ležanje na hrbtu.

Prednosti masaže za nosečnice

  • Zmanjšanje stresa: Nosečnost lahko povzroči veliko stresa in tesnobe. Masaža je odličen način za sprostitev in zmanjšanje stresa. Hormonalna terapija, ki jo sproži masaža, lahko pomaga uravnavati kemijo ženskega telesa in tako blagodejno vpliva na bodočo mamico in otroka.
  • Lajšanje bolečin: Nosečnost lahko povzroči bolečine v mišicah in sklepih. Masaža lahko pomaga lajšati te bolečine in izboljšati gibljivost.
    Izboljšanje krvnega obtoka: Nosečnost lahko povzroči zastajanje vode v telesu. Masaža lahko pomaga izboljšati krvni obtok in zmanjšati zastajanje vode v telesu.
  • Povečanje energije: Nosečnost lahko povzroči utrujenost in pomanjkanje energije. Masaža lahko pomaga povečati energijo in izboljšati počutje.

 

Cenik

Masaža za nosečnice
30/45/60/75 minut … 30/ 45/ 55/ 69 €

Kontaktirajte nas za masažo za nosečnice in obiščite naš studio v Ljubljani.