Spletna delavnica ‘Meditacije in dihalnih tehnik

Vdihni srečo, izdihni stres : Dihalna tehnika SKY, Sudarshan Kriya Joga 
8. – 10. oktober 2021

8. 10., petek od 18.00 do 21.00;
9.10., sobota in 11.10., nedelja od 10.00 do 13.00 ure

 

 

NAJMOČNEJŠA TEHNIKA NA SVETU

V jedru delavnice je Sudarshan Kriya™, najmočnejša dihalna tehnika našega časa. Uporablja specifične naravne ritme dihanja, ki brez truda vodijo v stanje globokega počitka. Znanstvene raziskave vpliva te tehnike na kakovost življenja so pokazale merljivo zmanjšanje stresa, globji počitek in vsesplošno izboljšanje počutja. Več kot 100 neodvisnih študij, izvedenih na štirih celinah in objavljenih v strokovnih revijah, je pokazalo, da izvajanje tehnike Sudarshan Kriya™, prinaša široko paleto koristi.

 

KORISTI DELAVNICE

Spletni tridnevni program (3 ure na dan), kjer se naučite tehniko Sudarshan Kriya skupaj s pranajamo, jogo, meditacijo in praktičnimi napotki za vsakdanje življenje. Hitro in učinkovito zmanjšajte stres z močjo svojega diha. Ta delavnica vam nudi strokovno usposabljanje v vrsti jogijskih dihalnih tehnik, ki vam lahko zmanjšajo stres, lajšajo tesnobo in depresijo ter vas vrnejo v jasno in pozitivno stanje duha. Zgradite odpornost z obvladovanjem uma Razumevanje narave uma vam daje širši pogled na življenje. To vam omogoča, da vas ne motijo težave, ki so včasih povzročale frustracije, nestrpnost, zaskrbljenost in jezo.

Lažje meditirajte s tehniko Sudarshan Kriya :

Poizkusili ste meditirati, vendar ste razočarani, saj vam um še vedno močno bega. Sudarshan Kriya je preprosta, a močna dihalna tehnika, ki vas brez napora potegne v globoko stanje meditacije. Globoko se sprostite z vodeno jogo in meditacijo. Naučite se preprostih položajev joge, ki jih lahko vključite v svojo dnevno prakso za boljše zdravje, jasnost in sprostitev. Posebne vodene meditacije, ki vam dajo vpogled v notranjo lepoto.

 

KDAJ?
Od petka do nedelje: 8. in 10. oktober 2021

KAKO DOLGO?
3 dni – 3 ure na dan

URNIK TEČAJA
8. oktober (petek) – od 18.00 do 21.00
9. oktober (sobota) in 10. oktober (nedelja) – od 10.00 do 13.00

 

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA:

Tečaj bosta vodila vd. Lakshmi Ravindranath, ajurvedska zdravnica, in Matic Štorman, učitelj Sri Sri joge.
 
Redna cena tečaja je 170€.
Cena za študente in upokojence je 120€.
Če ste tečaj že opravili in ga želite ponoviti, je vaš prispevek 40€.
 
Prijavite se lahko na TEJ POVEZAVI.
 
Za več informacij se lahko obrnete na vd. Lakshmi Ravindranath:
031 315 309

Potrebujete internetno povezavo, računalnik ali tablico ali telefon s kamero in mikrofonom.