Mednarodna spletna delavnica ‘Meditacija in dih’
s Sri Sri Ravi Shankarjem

Spletna delavnica jogijskih dihalnih tehnik  

26. – 28. marec 2021

26. 3., petek od 18.00 do 21.00;
27.3., sobota in 28.3., nedelja od 10.00 do 13.00 ure

 

 

NAJMOČNEJŠA TEHNIKA NA SVETU

V jedru delavnice je Sudarshan Kriya™, najmočnejša dihalna tehnika našega časa. Uporablja specifične naravne ritme dihanja, ki brez truda vodijo v stanje globokega počitka. Znanstvene raziskave vpliva te tehnike na kakovost življenja so pokazale merljivo zmanjšanje stresa, globji počitek in vsesplošno izboljšanje počutja. Več kot 100 neodvisnih študij, izvedenih na štirih celinah in objavljenih v strokovnih revijah, je pokazalo, da izvajanje tehnike Sudarshan Kriya™, prinaša široko paleto koristi.

KORISTI DELAVNICE

Spletni tridnevni program (3 ure na dan), kjer se naučite tehniko Sudarshan Kriya™ skupaj s pranajamo, jogo, meditacijo in praktičnimi napotki za vsakdanje življenje. Hitro in učinkovito zmanjšajte stres z močjo svojega diha Ta delavnica vam nudi strokovno usposabljanje v vrsti jogijskih dihalnih tehnik, ki vam lahko zmanjšajo stres, lajšajo tesnobo in depresijo ter vas vrnejo v jasno in pozitivno stanje duha. Zgradite odpornost z obvladovanjem uma Razumevanje narave uma vam daje širši pogled na življenje. To vam omogoča, da vas ne motijo ​​težave, ki so včasih povzročale frustracije, nestrpnost, zaskrbljenost in jezo. Lažje meditirajte s tehniko Sudarshan Kriya ™ 
Poizkusili ste meditirati, vendar ste razočarani, saj vam um še vedno močno bega. Sudarshan Kriya ™ je preprosta, a močna dihalna tehnika, ki vas brez napora potegne v globoko stanje meditacije. Globoko se sprostite z vodeno jogo in meditacijo. Naučite se preprostih položajev joge, ki jih lahko vključite v svojo dnevno prakso za boljše zdravje, jasnost in sprostitev. Posebne vodene meditacije, ki vam dajo vpogled v notranjo lepoto.

KDAJ?
Od petka do nedelje: 26. in 28. marec 2021

KAKO DOLGO?
3 dni – 3 ure na dan

URNIK TEČAJA
26. marec (petek) – od 18.00 do 21.00
27. marec (sobota) in 28. marec (nedelja) – od 10.00 do 13.00

Sri Sri Ravi Shankar bo v soboto in nedeljo osebno vodil nekaj delov delavnice.

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA:
Obiščite www.artofliving.si ali pišite na info@artofliving.si  Telefon: 041 293897

Potrebujete internetno povezavo, računalnik ali tablico ali telefon s kamero in mikrofonom. 
Pred tečajem, se povežemo in preizkusimo povezavo, kamero in zvok. Tečaj bo potekal v angleškem in slovenskem jeziku.