Ajurvedska masaža obraza – MUKABJANGA

Masaža obraza in nega kože zaustavlja njeno staranje.

Cena od 30 €Rezervirajte termin

Ajurvedska masaža obraza vključuje masažo ramen, vratu in dekolteja. Masaža obraza nam pomaga, da poskrbimo za lep, svež in zdrav videz kože na obrazu in dekolteju. Masaža obraza omogoča, da se podkožje hitreje zdravi. Na ta način preprečujemo staranje kože, gube, nepravilne linije, izsušenost, izboljšamo tonus in barvo kože.

masaža obraza Ljubljana

Kako učinkuje ajurvedska masaža obraza?

Obrazna masaža izboljša nahranjenost in čiščenje kože, kar pomaga pri ohranjanju mladostnega videza in odpravljanju gub. Ohranja prožnost kože v vseh njenih plasteh, koža tako postane mehkejša in sijoča. Izboljša limfno in krvno cirkulacijo kar pomaga pri hidraciji kože, saj spodbuja prehajanje hranil na površje kože. Masaža obraza poživi polt ter pospeši izločanje toksinov iz obraza.

Ajurvedska masaža obraza aktivira centre v možganih preko akupresurnih točk kar uravnoteži energijo v celotnem telesu. Ta sprostitvena masaža tudi izostri um ter moč koncentracije.

Masaža pomladi obraz, prinese svežino in obnovi prijetne linije obraza. Obraz ponovno zažari.

Ajurvedska masaža obraza je tudi prijetna sprostitev v  nosečnosti.

Prednosti masaže obraza:

  • Izboljšanje tonusa kože: Masaža obraza lahko pomaga izboljšati tonus kože in zmanjšati vidne znake staranja, kot so gube in povešena koža.
  • Sprostitev mišic obraza: Masaža obraza lahko pomaga pri sprostitvi mišic obraza in zmanjšanju napetosti.
  • Spodbujanje prekrvavitve kože: Masaža obraza spodbuja prekrvavitev kože, kar lahko pomaga pri izboljšanju videza kože.
  • Razstrupljanje kože: Masaža obraza lahko pomaga pri razstrupljanju kože, kar lahko pomaga pri izboljšanju videza kože.

Kaj pričakovati med masažo obraza? Masaža obraza se izvaja s posebnimi masažnimi olji. Maserka uporablja nežne in sproščujoče tehnike, ki so namenjene sprostitvi mišic obraza in izboljšanju tonusa kože. Masaža obraza se lahko izvaja tudi s pomočjo masažnih pripomočkov, kot so masažne kroglice in valjčki – maderoterapija.

 

Cenik

MUKABJANGA – masaža obraza
30/45/60/75 minut … 30/ 45/ 55/ 69 €

 

Kontaktirajte nas in obiščite naš studio v Ljubljani.