Murivenna olje za celjenje ran 100 ml

17.00

Ime Murivenna izhaja iz dveh besed, “Murivu” – pomeni, rana in “Enna”, kar pomeni, olje. Zato je Murivenna olje, ki pomaga pri celjenju ran. Murivenna je v osnovi kokosovo olje, z dodatkom riževe vode, ki ima hladilne lastnosti in tako hitro pomaga zmanjšati vnetja in je zelo uporabno pri poškodbah, ki vključujejo bolečine in otekline.

Opis

Glavne sestavine v Murivenni so karanja patra (Pongamia pinnata), Sigru patra (Moringa oleifera), Kanya (Aloe barbadensis / Aloe vera) … Čeprav ga imenujejo kot olje za rane se ga uporablja tudi pri zlomih, dislokacij sklepa, izpahi in travmi mehkih tkiv.

Na prizadeto mesto se nanese toplo ali pri sobni temperaturi. Nežna masaža daje pomirjujoč učinek in pomaga pri hitri absorpciji olja. Na boleče sklepe in predele damo bombažne vate, ki so bile namočene v toplem Murivenna olju in pustimo delovati 20-30 min, olja nato ne rabimo izpirati.

Olje deluje blagodejno tudi pri razjedah, urezninah in opeklinah ter spodbuja hitrejše celjenje (olje lahko prekrijemo z mehkim povojem, če je potrebno).