Osebna ajurvedska svetovanja in predavanja z dr. Vishnu Prasad od 10. - 14. junij 2019

                                                                                 

Ljubljana

Ajurvedska svetovanja bodo potekala na Dolenjski cesti 166, Sri Sri Ajurveda center

torek, 11., četrtek 13., in petek 14. junij

Postojna

Osebna svetovanja potekajo v prostorih Centra Oppall na Tomšičevi 32.

Svetovanja potekajo po predhodnem naročanju. Preverite proste termine - nas pokličite ali pišite na:

 030 294 066 (Eva)
info@srisriayurveda.si

 Cena svetovanja: 55 €

Ajurvedsko svetovanje z zdravnikom traja 30 min., po osebnem svetovanju se pogovorite še z ajurvedskim terapevtom za pojasnila in dodatno razlago. Cena svetovanja je 55 €.                          

Ajurvedska svetovanja s pulzno dignostiko

Ajurveda je najstarejša znana medicinska veda na svetu. Ajurveda diagnosticira s pomočjo pulzne diagnostike, kot najpomebnejši del pregleda. To je tradicionalen način diagnosticiranja stanja posameznika.

Pri pregledu se tipa radialni pulz tik pod zapestjem na obeh rokah. Lahko se ugotavlja pulz tudi na ostalih točkah, obenem zdravnik pogleda tudi, če so spremembe na očeh, jeziku in gibanje klienta s tem oceni stanje mišično-kostnega sistema.
Za vse tiste, ki bi radi uporabili to bogato znanje na enostaven in učinkovit način v svojem vsakdanjem življenju, priporočamo osebno ajurvedsko svetovanje.

Kako poteka osebno ajurvedsko svetovanje?

Na osebnem svetovanju nam dr. Vishnu Prasad MD postavi diagnozo z otipom pulza. Na ta način oceni stanje notranjih organov, limfni in krvni obtok, delovanje presnove in izločil ter cirkulacijo v kosteh in sklepih. Oceni naš konstitucijski tip in odkrije morebitna neravnovesja. Priporoči nam ustrezno dieto, zelišča za krepitev telesa in živčnega sistema ter ajurvedske masažne terapije za razstrupljanje telesa in dodatne praktične nasvete za vzdrževanje ravnotežja. S to metodo pa lahko prepozna tudi možen nastanek bolezni, še preden začutimo njihove simptome. Po osebnem svetovanju z dr. Vishnu Prasad se pogovorimo še z ajurvedskim terapevtom.


Ajurvedske terapije in masaže po principu šolanja SriSriAyurvede.

Shankara d.o.o., Gornji trg 31, 1000 Ljubljana