Osebna svetovanja in predavanja z ajurvedskim zdravnikom dr. Nikhil Mukund Dongarkar,  bodo potekala ponovno od 12.2. - 23.2.  2018

LJUBLJANA,  torek, 13. in četrtek, 15. februar, 
Glinškova ploščad 11


NOVA GORICA, torek, 20. februar,
Prvomajska 23, Salon Kokon

SEŽANA, petek, 23. februar,

Partizanska 37a


MARIBOR, ponedeljek, 12. februar  
Partizanska 12 

IDRIJA, sreda, 14. februar

Medgeneracijski center, Arkova ul. 2.

KOPER, petek, 16. februar

BCenter Ulica 15. Maja 2b

Osebna svetovanja potekajo po predhodnem naročanju. Preverite proste termine - nas pokličite ali pišite na:

 030 294 066 (Eva)
info@srisriayurveda.si

 Cena svetovanja: 55 €


 
Naročanje za Ljubljano, Portorož, Maribor, Novo Mesto: 030 294 066 (Eva)

Naročanje za Tolmin, Novo Gorico in Sežano: 030 294 066 (Eva) 

Ajurvedsko svetovanje z zdravnikom traja 30 min., po osebnem svetovanju se pogovorite še z ajurvedskim terapevtom. Cena svetovanja je 55 €.                                 

Ajurvedska svetovanja s pulzno dignostiko

Ajurveda je najstarejša znana medicinska veda na svetu. Ajurveda diagnosticira s pomočjo pulzne diagnostike, kot najpomebnejši del pregleda. To je tradicionalen način diagnosticiranja stanja posameznika.

Pri pregledu se tipa radialni pulz tik pod zapestjem na obeh rokah. Lahko se ugotavlja pulz tudi na ostalih točkah, obenem zdravnik pogleda tudi, če so spremembe na očeh, jeziku in gibanje klienta s tem oceni stanje mišično-kostnega sistema.
Za vse tiste, ki bi radi uporabili to bogato znanje na enostaven in učinkovit način v svojem vsakdanjem življenju, priporočamo osebno ajurvedsko svetovanje.

Kako poteka osebno ajurvedsko svetovanje?

Na osebnem svetovanju nam dr. Nikhil Mukund Dongarkar, MD postavi diagnozo z otipom pulza. Na ta način oceni stanje notranjih organov, limfni in krvni obtok, delovanje presnove in izločil ter cirkulacijo v kosteh in sklepih. Oceni naš konstitucijski tip in odkrije morebitna neravnovesja. Priporoči nam ustrezno dieto, zelišča za krepitev telesa in živčnega sistema ter ajurvedske masažne terapije za razstrupljanje telesa in dodatne praktične nasvete za vzdrževanje ravnotežja. S to metodo pa lahko prepozna tudi možen nastanek bolezni, še preden začutimo njihove simptome. Po osebnem svetovanju z dr. Nikhilom se pogovorimo še z ajurvedskim terapevtom.


Ajurvedske terapije in masaže po principu šolanja SriSriAyurvede.

Shankara d.o.o., Gornji trg 31, 1000 Ljubljana