Osebna svetovanja in predavanja z ajurvedsko zdravnico Monico Rajesh Mohan (BAMS) bodo potekala ponovno od 6.11. - 14.11.  2017

LJUBLJANA,  7., 9.  in 13. november, 
Glinškova ploščad 11


NOVA GORICA, 6. november,
Prvomajska 23, Salon Kokon

SEŽANA, 14. november,

Partizanska 37a


MARIBOR, 8. november,  
Partizanska 12 

KOPER, 10. november

BCenter Ulica 15. Maja 2b

Osebna svetovanja potekajo po predhodnem naročanju. Preverite proste termine - pokličite nas na 030 294 066.

Pokličite ali na pišite na:

 030 294 066 (Eva)
info@srisriayurveda.si

 Cena svetovanja: 46 €


 
Naročanje za Ljubljano, Portorož, Maribor, Novo Mesto: 030 294 066 (Eva)

Naročanje za Tolmin, Novo Gorico in Sežano: 030 294 066 (Eva) 

Ajurvedsko svetovanje z zdravnikom traja 30 min., po osebnem svetovanju se pogovorite še z ajurvedskim terapevtom. Cena svetovanja je 46 €.                                 

Ajurvedska svetovanja s pulzno dignostiko

Ajurveda je najstarejša znana medicinska veda na svetu. Ajurveda diagnosticira s pomočjo pulzne diagnostike, kot najpomebnejši del pregleda. To je tradicionalen način diagnosticiranja stanja posameznika.

Pri pregledu se tipa radialni pulz tik pod zapestjem na obeh rokah. Lahko se ugotavlja pulz tudi na ostalih točkah, obenem zdravnik pogleda tudi, če so spremembe na očeh, jeziku in gibanje klienta s tem oceni stanje mišično-kostnega sistema.
Za vse tiste, ki bi radi uporabili to bogato znanje na enostaven in učinkovit način v svojem vsakdanjem življenju, priporočamo osebno ajurvedsko svetovanje.

Kako poteka osebno ajurvedsko svetovanje?

Na osebnem svetovanju nam dr. Monica Rajesh Mohan postavi diagnozo z otipom pulza. Na ta način oceni stanje notranjih organov, limfni in krvni obtok, delovanje presnove in izločil ter cirkulacijo v kosteh in sklepih. Oceni naš konstitucijski tip in odkrije morebitna neravnovesja. Priporoči nam ustrezno dieto, zelišča za krepitev telesa in živčnega sistema ter ajurvedske masažne terapije za razstrupljanje telesa in dodatne praktične nasvete za vzdrževanje ravnotežja. S to metodo pa lahko prepozna tudi možen nastanek bolezni, še preden začutimo njihove simptome. Po osebnem svetovanju z dr. Saurabhom se pogovorimo še z ajurvedskim terapevtom.


Ajurvedske terapije in masaže po principu šolanja SriSriAyurvede.

Shankara d.o.o., Gornji trg 31, 1000 Ljubljana