ayurvedska masaža po porodu

Program za regeneracijo telesa in sproščanje duha

Pomlajevalni regenerativni program povrne dobro počutje in zdravje. Za doseganje večjega pomlajevalnega učinka se 1-2x letno priporoča izvajanje regenerativnega programa, ta je dolg poljubno od 3-10 dni. Program je namenjen pomlajevanju in razstrupljanju telesa. Poleg kombinacije masažnih terapij se izvaja dieta (kičeri ali druga lahka prehrana) uporaba ajurvedskih zelišč za razstrupljanje ter savnanje telesa.

V programu se izvaja kombinacija  masaže telesa s toplim oljem, marma-akupresurna terapija in širodara - sprostitvena terapija. Po potrebi se izvajajo tudi ušesna, očesna terapija ali terapija za čiščenje sinusov ali dodatne terapije za križ, kolena ali vrat.

Učinki regenerativnega programa

Program še posebej odpravlja bolečine v hrbtenici, križu, ramenih, prav tako lajša bolečine v kolenih ter ostalih sklepih. Odpravlja utrujenost ter sprošča mišičje telesa ter pomirja živčni sistem.

Regenerativni program poleg masaž telesa z olji – abjanga, vključuje tudi marmo in širodaro terapijo. S temi terapijami se lajšajo glavoboli, migrene, pomirja nespečnost, utrujenost ter splošna preobremenjenost in izgorelost telesa. Terapije globoko sprostijo ter povrnejo energijo ter psihofizično ravnovesje.

Regenerativni program je prav tako priporočljiv za mamice po porodu, saj se lažje in hitreje okrepijo in vzpostavijo ravnovesje v telesu. Program je primeren je za vse, ki bi si radi povrnili dobro počutje, vitalnost in poživili svoje telo.

Preberi več: razstrupljevalni program

ENODNEVNI PAKETI
PAKET POŽIVITVE:  abjanga + marma
 ajurvedska masaža telesa + akupresurna terapija
  120 min...90 €
PAKET SPROSTITVE:  abjanga + širodara
ajurvedska masaža telesa + polivanje čela s toplim oljem
   135 min...95 €
PAKET RAVNOVESJA:  abjanga + marma + širodara
ajurvedska masaža telesa + akupresurna terapija + polivanje čela s toplim oljem
    160 min...125 €
CENIK ZA VEČDNEVNE PAKETE - 3, 5 ali 7 dnevni