MARMA – akupresurna terapija preko vitalnih točk telesa

ayurvedska marma masaža

Marma terapija je energijska tehnika zdravljenja v ajurvedi, ki uporablja marma akupresurne točke na površini telesa, kjer se nahaja življenjska energija. Marma točke v prevodu pomenijo skrivnost, vitalnost. So centri življenske sile ali prane.

Obstoj marma točk dokazuje, da telo  vsebuje kompleksno energijsko polje preko katerega se lahko vpliva na fiziolške in psihološke procese. Marma se izvaja za spodbujanje zdravja in vitalnosti. 

Marma akupresura za sproščanje in obnovo življenske energije

Marma nam pomaga, ko nam primanukje energije, odpravlja nabran stres v živčnem sistemu, izboljša kakovost spanja in počitka. Prispeva k jasnosti in umirjenosti uma, očiščuje čustva in širi polje zavedanja. Vzpostavi energijsko ravnovesje med telesom in umom. 

S stimulacijo marma točk  očistimo polje avre, odstarnijo se blokade. Je odlična antistresna terapija. Deluje na treh nivojih, telesa, uma in duha. Vpliva na mišično sprostitvev, lajša bolečine v hrbtenici, razbremeni napetosti ter pomaga pri preobremenjenosti. Vpliva na boljši pretok limfne in krvne cirkulacije, izboljša hidracijo telesa ter krepi imunski sistem. Pomaga pri okrevanju od bolezni, ter lajša degenerativne bolezni.

 Marma terapija ponovno vzpostavi in poveča pretok življenske energije. Je  učinkovita terapija, ki omogoča in aktivira regeneracijo telesa in duha. Terapija obnovi raven energije, notranje ravnovesje, izboljša telesno in duševno zdravje, zato je priporočljivo, v seriji več tretmajev. Izvaja se brez olja na oblečeno telo.

 30/45/60  minut  ...  30/ 45/ 50  €