MARMA – akupresurna terapija preko vitalnih točk telesa

ayurvedska marma masaža

Marma terapija je energijska tehnika zdravljenja v ajurvedi, ki uporablja marma akupresurne točke na površini telesa, kjer se nahaja življenjska energija.  Marma točke so centri življenske sile ali prane.
 

Obstoj marma točk dokazuje, da telo  vsebuje kompleksno energijsko polje preko katerega se lahko vpliva na fiziolške in psihološke procese. Marma se izvaja za spodbujanje zdravja in vitalnosti. 

Marma akupresura za sproščanje in obnovo življenske energije

Marma nam pomaga, ko nam primankuje energije, odpravlja stres in izboljša kakovost spanja in počitka. Prispeva k jasnosti in umirjenosti uma in očiščuje čustva.

Vpliva na mišično sprostitev, lajša bolečine v hrbtenici, razbremeni napetosti ter pomaga pri preobremenjenosti. Vpliva na boljši pretok limfne in krvne cirkulacije, izboljša hidracijo telesa ter krepi imunski sistem. Pomaga pri okrevanju ter lajša degenerativne bolezni.

Marma terapija poveča pretok življenske energije, je  učinkovita terapija, ki aktivira regeneracijo telesa in duha. Obnovi raven energije, izboljša telesno in duševno zdravje, zato je priporočljivo, v seriji več tretmajev. Izvaja se brez olja na oblečeno telo.

 30/45/60  minut  ...  30/ 45/ 50  €