PITBJANGA - ajurvedska masaža za bolečine v križu in hrbtenici

ayurvedska masaža hrbta

Ajurvedska masaža hrbta odpravi bolečino v križu, ramenih in vratu. Mišična sprostitev omogoči pravilno postavitev hrbteničnih vretenc, medenice in ramenskega sklepa. Terapevstka masaža hrbta se osredotoča na sproščanje in mehčanje mišic hrbta in njihovih narastišč. Masaža hrbta pospeši prekrvavitev in sprosti velike hrbtne mišice in tudi najgloblje mišice hrbta, bokov in mednice.

Z masažo hrbtnih mišic in njihovih narastišč, odpravimo mišične zatrdline – vozle, ki nastajajo zaradi dolgotrajne mišične napetosti, ki je posledica statičnih položajev, zaradi dolgotrajnega sedenja, stanja ali drugih prisilnih drž.

Ajurvedska masaža za bolečine v križu in hrbtenici

Redna masaža hrbta zmanjšuje prsno in ledveno krivino ter sprosti mišice medenice. Izboljša držo ter vzpostavi pravilno gibanje telesa. Masaža hrbta odpravi sklepno bolečino v ramenih in veznih tkivih ter izboljša gibljivost ramenskega sklepa.

Masaža hrbta odpravi lažje težave s hrbtom kot so mišične zatrdlline ali akutni heksenšus. Lajša bolečine v rokah in glavobole, ki so lahko posledica napetih hrbteničnih mišic. Odlično prekrvavi hrbtenico in ohranja dober mišični tonus.

Masaža hrbta pomaga pri naslednjih problemih: lumbago, stare poškodbe hrbtenice, posedanje vretenc, hernija diska, problematična degenerativna stanja, išijas,… Masaža hrbta je učinkovita metoda lajšanja hudih kroničnih bolečin in odpravljanja akutnih problemov s hrbtom. Redna masaža hrbta uspešno lajša kronične težave, ki nastanejo zaradi degenerativnih sprememb. Masaža hrbta izboljša počutje in povrne energičnost telesa.

30/45  minut  ...  27/ 40  €