ŠIRODARA – ajurvedska terapija za sprostitev in umirjanje

širodara je ayurvedska terapija za visok krvi pritisk, glavobole in depresijo

Širodara je posebna ajurvedska terapija, kjer se neprekinjen tok toplega olja s počasnimi in nežnimi gibi usmeri na čelo in tretje oko. To je nežna masaža čela s toplim oljem kjer se potopimo v stanje globoke meditacije. Ta izjemno sproščujoč tretma preklopi naš um iz nemira in stresa v popolno sprostitev.

Ajurvedska terapija za odpravljanje glovobolov in blaženje stresa

Širodara terapija se priporoča pri pogostem glavobolu, migreni ter za uravnavanje visokega krvnega tlaka. Prav tako se priporoča po operacijah glave, bolečinah v predelu obraza, utrujenosti, izgorelosti in za blaženje stresa.

Širodara terapija čisti podzavest in nas osvobaja nezavednih potlačenih čustev, ter nam pomaga ozavestiti in rahljati vzorce razmišljanja. Širodara se priporoča tudi pri duševnih obolenjih (potlačene žalosti, jeza, depresija, psihoze).

Nežna masaža tretjega očesa spodbudi centre v možganih, da se izločajo hormoni, med njimi tudi serotonin, to je hormon, ki prinese občutek udobja in sprostitve. Tok olja preko čela in glave, sprošča marma točke glave ter odpira subtilne energijske kanale ob hrbtenici.

Širodara osvobaja naš um od vseh vsiljenih omejitev in nam pomaga, da se zopet zavemo svoje najgloblje narave, ki je mir in ljubezen. Priporoča se v seriji več tretmajev ali v sklopu regenerativnega programa.

Širodara terapija se priporoča za:

- glavobol, migrene

- visok krvni tlak

- pareza obraza

- nemir, tesnoba, anksioznost

-  po operacijah glave

-  bolečine v predelu obraza, vratu, ramen

-  depresije, stres

-  utrujenost, izgorelost

- pri nespečnosti

- vrtoglavica, omotičnost

90  minut  ... 69  € (vključen tudi čas počitka)
paket:   3x ... 190 €     5x ... 310 €     7x ... 400 €     10x ... 580 €